Arabische Voice-over

Wanneer men op zoek is naar een internationale voice-over wordt doorgaans niet alleen rekening gehouden met de taal, maar ook met de uitspraak. Zo zal een Brit de Engelse tekst anders uitspreken dan een Amerikaan, en iemand uit Friesland spreekt de Nederlandse taal weer anders uit dan een Nederlandstalige Vlaming. Het zoeken naar een geschikte Arabische voice-over kan voelen als zoeken naar een naald in een hooiberg, omdat deze taal door meer dan 300 miljoen mensen wereldwijd gesproken wordt in tientallen landen. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen klassiek Arabisch en modern Arabisch. Wanneer we alleen al kijken naar Nederland met immigranten vanuit diverse Arabische landen, kun je ook niet zomaar volstaan met één Arabische voice-over stem. Marokkanen spreken Arabisch, maar wel op hun eigen manier. Turken spreken daarentegen Turks met Arabische invloeden hoewel het een unieke, eigen taal betreft. Het kan daarom lastig zijn de juiste Arabische voice-over te vinden, Voice-over Xpress helpt je daarbij.

Mannelijke Arabische Voice-over

Je kunt bij Voice-over Xpress kiezen voor zowel mannelijke als vrouwelijke stemacteurs, ook voor een Arabische voice-over. De keuze voor een man of vrouw hangt af van de boodschap die je wilt overdragen, en de doelgroep. Mannelijke stemmen worden vaker gebruikt voor technische onderwerpen en voor producties waarbij een “dragende” en autoritaire stem gewenst is. Daarnaast bieden we ook zeker jonge en “frisse” stemmen aan.

Vrouwelijke Arabische Voice-over

We hebben ook een aantal dames vanuit verschillende Arabische landen die hun stem talent aanbieden via Voice-over Xpress. Doorgaans worden vrouwelijke stemmen gebruikt voor langere teksten, en voor voice-overs waarbij een “light touch” gewenst is. Maar laat je zeker niet beperken door traditionele concepten over mannen en vrouwen, soms kan een niet-standaard keuze juist de aandacht trekken van de luisteraar.

Niet alleen luisteren, maar ook onthouden

Een goede stem kun je verstaan, alleen de beste stemmen zul je onthouden. Bij Voice-over Xpress zoeken we niet alleen naar stemmen die een tekst foutloos kunnen uitspreken, we houden ook van stemmen met karakter. Zo kunnen een aantal van onze stemacteurs perfect overweg met cartoon stemmen, ook zijn er stemmen met een apart accent of een opvallend ritme. We proberen de diversiteit van de Arabische talen ook in ons aanbod van stemmen te reflecteren. Voor klanten die niet zoveel ervaring hebben met voice-over stemmen kan het maken van de juiste keuze een flinke uitdaging zijn. Wees gerust, onze medewerkers helpen je graag verder. Ook wanneer je niet direct een geschikte stem kunt vinden adviseren we om even contact op te nemen, dan zoeken we samen naar de juiste oplossing.

Toepassingen voor Arabische Voice-over

Met zoveel soorten Arabische voice-over stemmen is het onmogelijk alle soorten producties op deze pagina nader te belichten. Hier vind je een beknopte uitleg, bekijk ook de uitgebreide pagina’s voor meer informatie.

  • Arabische Voice-over voor Bedrijfsfilm: Breng het karakter van jouw bedrijf of organisatie tot leven met een Arabische voice-over. Ga je voor traditioneel, of wil je echt opvallen? Lees meer over onze voice-over voor bedrijfsfilm.
  • Arabische Voice-over voor TV Commercial: Bij een TV commercial wordt jouw video omringd door producten en diensten die schreeuwen om aandacht. Met een professionele voice-over scoor je beter. Lees meer over onze voice-over voor TV Commercial.
  • Arabische Voice-over voor Radio Spot: Op de radio ligt de nadruk nog meer op de gesproken stem. Kies daarom voor een stem die de luisteraar bij zal blijven. Lees meer over onze voice-over voor Radio Spot.
  • Arabische Voice-over voor Animatievideo: Op internet zijn “explainer videos” populair, dat zijn korte uitleg video’s met beeld en geluid. Daarnaast bieden we ook stemmen voor cartoons aan. Lees meer over onze voice-over voor Animatievideo.
  • Arabische Voice-over voor E-learning: Gesproken tekst wordt beter onthouden dan tekst op schrift. Met name voor Arabisch sprekende nationaliteiten is er veel behoefte aan een duidelijke Arabische voice-over voor E-learning. Lees meer over onze voice-over voor E-learning.
  • Arabische Voice-over voor Pre- of Mid Roll: Je komt dit soort clips veel tegen bij internet video’s. Het verschil tussen aansprekend en irritant kan liggen in de keuze voor de juiste stem. Lees meer over onze voice-over voor Pre- of Mid Roll.
  • Arabische Voice-over voor TV Billboard: Heb je een productie waarbij sponsors genoemd worden met een titelkaart? Laat deze namen ook uitgesproken worden voor een maximale impact. Lees meer over onze voice-over voor TV Billboard.
  • Arabische Voice-over voor Audio Boek: Lekker achterover luisteren naar een audio boek, wat wil je nog meer? Niet iedere stem is prettig om langdurig naar te luisteren, wij helpen je de beste stemacteur te kiezen. Lees meer over onze voice-over voor Audio Boek.
  • Arabische Voice-over voor Voice-mail: Je kunt niet altijd achter de telefoon zitten, geef de beller een goede indruk van jouw organisatie met een professionele stem op de voice-mail. Lees meer over onze voice-over voor Voice-mail.
  • Arabische Voice-over voor YouTube video: Iedere dag komen er ontelbare video’s bij op YouTube. De tijd van amateuristische clips is gelukkig (grotendeels) voorbij. Laat jouw “viral” video professioneel inspreken door onze professionele stemacteurs. Lees meer over onze voice-over voor YouTube video.