Internationaal Stemmenbureau

De taal van de liefde is de enige taal die over de hele wereld hetzelfde is. Voor de rest moeten we ons met handen en voeten verstaanbaar proberen te maken. Met alleen Nederlands komen we niet ver over de grens, dat geldt ook voor voice-over stemmen. Wanneer bedrijven of organisaties in Nederland zich ook internationaal willen presenteren is een professionele stem in de juiste taal van groot belang. Je wilt voor een miljard Chinezen uiteraard goed voor de dag komen.

 

Ook op nationaal niveau kan het zeer voordelig zijn om producten en diensten in meerdere talen beschikbaar te stellen, denk aan een Arabische voice-over waarmee je een groot publiek op persoonlijke wijze kunt benaderen. Wij bieden stemmen van “native speakers”, professionals die hun eigen taal foutloos spreken in het juiste accent. Informeer naar alle mogelijkheden die ons internationaal stemmenbureau te bieden heeft.

Mannelijke Chinese Voice-over

Voor Nederlanders klinkt een Chinese voice-over als een onduidelijke wirwar van klanken, uiteraard kunnen Chinezen alle nuances onderscheiden. China heeft in een aantal opzichten een traditionele cultuur met een duidelijke grens tussen mannen en vrouwen. Dit uit zich ook in de keuze voor een Chinese voice-over stem. Voor producties met een zakelijk karakter of voor corporate uitingen zal vaker gebruik worden gemaakt van krachtige Chinese mannenstemmen. Aan de andere kant oefent de jongere generatie steeds meer invloed op de Chinese economie en cultuur uit, er zijn volop projecten waarbij een jonge en moderne Chinese voice-over perfect op zijn plaats is.

Vrouwelijke Chinese Voice-over

Toch is er zeker ook plaats voor vrouwelijke Chinese voice-over stemacteurs, met name voor commercials komt een vrouwenstem vaak goed naar voren. De vriendelijke en overtuigende toon spreekt veel mensen aan, en ligt aangenaam in het gehoor. Daarnaast is er uiteraard veel variatie in klanken en accenten, zeker bij Chinese sprekers. Ook voor een vrouwelijke Chinese voice-over is er een steeds groeiende behoefte aan “jonge” stemmen die het vooruitstrevende karakter van deze cultuur uitdragen.

Laat de Chinese taal echt tot leven komen

Bij Voice-over Xpress vinden we dat de “perfecte” stemacteur niet bestaat, we zoeken juist naar die unieke stemmen, waarmee je op een bijzondere wijze een tekst tot leven kunt laten komen. Een perfecte Chinese voice-over stem voor een commercial klinkt anders dan de ideale stem voor een audio boek. We hebben een aantal zeer veelzijdige Chinese stemacteurs in ons bestand die diverse stijlen kunnen inspreken waaronder zakelijke teksten en cartoon opnames voor animatiefilms. Zeker voor Westerse klanten kan het lastig zijn de juiste Chinese voice-over stem te kiezen, neem gerust contact op met onze medewerkers voor maatwerk oplossingen.

Toepassingen voor Chinese Voice-over

Bij Voice-over Xpress bieden we niet alleen veel stemmen, we bieden ook veel soorten audio producties. Bekijk een beknopt overzicht op deze pagina en ga voor meer informatie naar de desbetreffende pagina.

  • Chinese Voice-over voor Bedrijfsfilm: Voor een bedrijfsfilm zul je vaak kiezen voor een Chinese voice-over die serieus is en autoriteit uitstraalt. Hoewel jonge internetbedrijven vaak kiezen om juist tegendraads de stem te casten. Lees meer over onze voice-over voor bedrijfsfilm.
  • Chinese Voice-over voor TV Commercial: De commercie is compleet losgeslagen in China, om met een TV commercial nog impact te maken zul je flink je best moeten doen. Met een voice-over kun je het verschil maken. Lees meer over onze voice-over voor TV Commercial.
  • Chinese Voice-over voor Radio Spot: Bij een medium waarbij er slechts geluid aanwezig is, zul je moeten kiezen voor een hoge stemkwaliteit én een hoge geluidskwaliteit. Lees meer over onze voice-over voor Radio Spot.
  • Chinese Voice-over voor Animatievideo: Er is geen betere manier om een boodschap duidelijk en in korte tijd over te brengen dan met een “explainer video”. Je kunt deze ook eenvoudig aanpassen met andere gesproken talen. Lees meer over onze voice-over voor Animatievideo.
  • Chinese Voice-over voor E-learning: Luisteren is leren, met onze Chinese voice-over voor E-learning toepassingen is een duidelijk en tevens onderhoudende stem een must. Lees meer over onze voice-over voor E-learning.
  • Chinese Voice-over voor Pre- of Mid Roll: Je klikt een video maar moet eerst naar een andere boodschap kijken. Dat kan vervelend zijn, tenzij je kiest voor een aansprekende voice-over. Lees meer over onze voice-over voor Pre- of Mid Roll.
  • Chinese Voice-over voor TV Billboard: Met dank aan… Met alleen een titel graphic maak je de sponsor niet gelukkig, laat deze merken ook uitspreken door onze stemacteurs. Lees meer over onze voice-over voor TV Billboard.
  • Chinese Voice-over voor Audio Boek: Lekker lang luisteren, dat is mogelijk wanneer je een Chinese voice-over stem kiest die de balans weet te vinden tussen neutraal spreken met goed getimede details. Lees meer over onze voice-over voor Audio Boek.
  • Chinese Voice-over voor Voice-mail: Laat bellers niet zomaar naar een pieptoon gaan, met een nette voice-mail kun je klanten op een eenvoudige wijze veel beter van dienst zijn. Lees meer over onze voice-over voor Voice-mail.
  • Chinese Voice-over voor YouTube video: Met YouTube bereik je een enorm Chinees publiek. Zorg dat jouw boodschap ook daadwerkelijk gehoord wordt! Lees meer over onze voice-over voor YouTube video.